Verbind met dit IP adres: play.minetrack.nl

Welkom op Minetrack

 Started by roel

Minetrack is een nieuwe, Nederlandse server met creative traincarts en survival economy. De afgelopen maanden hebben we hard aan de server gewerkt en nu zijn we bijna zo ver om onze deuren te openen! Om een indruk te krijgen van de server, geef ik hieronder een korte uitleg. 

Zoals ik net zei hebben we een creative en een survival server. Op de creative server hebben we plots en een aantal plugins zodat jij je eigen pretpark kunt bouwen. De plugins die we gebruiken zijn onder andere Traincarts, Wirelessredstone en WorldEdit. De survival server is voornamelijk gefocust op de economie en de community. Zodra de adminshop en de eerste spelersshops zijn geopend, gaan we ook beginnen aan community projecten, maar daar later meer over.

Op de server hebben we verschillende ranks. 4 van die ranks zijn gratis en kun je behalen door bepaalde bouwwerken te maken. Hoe snel je kunt upgraden naar de volgende rank, hangt af van je eigen creativiteit want je kunt voornamelijk zelf invullen wat je gaat bouwen. Check het ingame /help menuutje om precies te zien hoe je kunt upgraden en wat je moet bouwen. Daarnaast hebben we nog een betaalde rank met wat extra features. Als je maandelijks wat bij wilt dragen, kan dat via onze Patreon (zie menubalk).

Het doel van onze server is het creëeren van een gezellige, Nederlandse community. Daarom hebben we een Discord server (zie menubalk) om ook buiten Minecraft om contact te houden, om gezellig te praten of om op de hoogte. We willen met een gezellige groep Minecraft spelen op een stabiele server waar iedereen welkom is. :)

Tot snel!

play.minetrack.nl


Roel | Eigenaar Minetrack | contact@minetrack.nl
Nederlandse Minecraft server met Traincarts Creative en Economy Survival


Door roel, 8 maanden geledenLaatst bewerkt: 8 maanden geleden