Verbind met dit IP adres: play.minetrack.nl

De lobby is gereleased!

 Started by roel

 


De lobby is nu online!Na veel bouwen en instellen, is het eindelijk zo ver. De nieuwe lobby is nu online! We hebben een lobby geïnstalleerd zodat het duidelijker is voor nieuwe spelers welke gamemodes wij hebben. De lobby is handig ingericht, want met één klik op je compass of op de villagers kun je switchen naar de creative of survival server.

 

Pak je shine in de lobby!
Dankzij particle-effecten kun jij je shine pakken in de lobby. We hebben tientallen verschillende particle-effecten, zoals regende diamanten. Daarnaast kunnen VIPs hun eigen vleugels ontwerpen, met verschillende kleurtjes. Op de lobby zijn ook pets geïnstalleerd. Lopen is verleden tijd: neem gewoon een ritje op je mooshroom. 

 

Nieuwe rank features
Particle-effecten zijn ingesteld per rank. Explorer en hoger kan de particle effects gebruiken, villager de lock trails en trusted de rain trails en de rain builder. VIPs hebben toegang tot de vlinder- en engelenvleugels. De toegang tot de pets zijn hetzelfde als op de andere servers, zie hiervoor /help ranks. VIPs hebben daarnaast een elytra en vuurwerk in hun inventory waardoor ze door de lobby kunnen vliegen!

 

AFK-kick
Omdat we nu een lobby hebben, is er een AFK-kick ingesteld. Deze staat op een halfuur. De regels zijn iets veranderd: het maken van een anti-AFK machine is niet meer toegestaan. Wil je toch graag AFK staan bij je farm, loop dan even naar je computer en beweeg eventjes.

 

 

Groetjes,
Christa, Tip en Roel


Roel | Eigenaar Minetrack | contact@minetrack.nl
Nederlandse Minecraft server met Traincarts Creative en Economy Survival


Door roel, 6 maanden geledenLaatst bewerkt: 6 maanden geleden x 1

echt mooi


Tip | Administrator Minetrack | Discord: Tipflap#8200
Nederlandse Minecraft server met Traincarts Creative en Economy Survival


Door Tipflap, 6 maanden geleden