Verbind met dit IP adres: play.minetrack.nl
BeaconFire

BeaconFire


Speler


BeaconFire was last seen: 05 May 2020, 15:44


Er zijn nog geen berichten hier.
Geregistreerd sinds:
7 maanden geleden
Laatst gezien:
6 maanden geleden
Profiel weergaven:
73

Deze gebruiker heeft nog geen over-velden toegevoegd.
jobs limit

Mij maakt het niet uit

6 maanden geleden

Admin Abuse

Daar hebben we het al over gehad.

 

6 maanden geleden

Admin Abuse

Op welke manier is deze mute rechtvaardig? Als je had gezegd stoppen met de discussie en ik was niet gestopt dan was de strafmaatregel inderdaad rechtvaardig geweest, maar dat heb je niet gedaan. Jij hebt gevraagd of ik in /msg het gesprek wilde voortzetten, dus dat deed ik. Je had anders moeten handelen, want dan had ik ook anders gehandeld. Prima dat je het geen goede discussie vond, maar dan had je dat moeten zeggen en niet nu pas achteraf.

 

6 maanden geleden

Admin Abuse

Goedemiddag mede Minetrackers,

Zoals julie weten heb ik mij altijd geprobeerd in te zetten voor deze server, maar dit wordt beloond met een onterechte, 24-uur durende, mute. Ik was in een stevige, maar wel rechtvaardige, discussie met MoonAcey. Waar deze discussie overging zal ik voor nu in het midden laten, maar de discussie resulteerde erin dat de staff mij vroeg of ik deze discussie wilde voortzetten in /msg. Dit werd mij gevraagd van zowel Christiefristie als Roel. Zoals iedereen op de server de laatste weken heeft kunnen zien ben ik iemand die altijd goed luistert naar de staff; ik ben nog nooit geband en gemute, omdat ik mij altijd gedraag volgens de opgestelde serverregels. De keuze om deze discussie meteen voort te zetten in /msg, was dan ook snel gemaakt.

Echter, wat er toen gebeurde had ik op mijn favoriete Minecraft server toch niet verwacht! Roel, de owner waarvan iedereen altijd denkt dat hij zo rechtvaardig en aardig is, mute mij omdat ik zogenaamd een ruzie zou uitlokken! Dit is natuurlijk nooit mijn bedoeling geweest lieve collega Minecrafters, maar misschien dat dit op de owner zo is overgekomen! Mijn mute is, zoals iedereen kan zien, vanzelfsprekend onterecht, omdat ik altijd netjes de regels en de aanwijzingen van de staff heb opgevolgd. Als de staff mij had gevraagd te stoppen met de discussie, dan had ik dat natuurlijk gedaan! De staff vroeg mij echter om deze discussie voort te zetten in /msg, dus dat deed ik. Ik heb alle regels netjes gevolgd en eis daarom met dit topic een unmute en tevens een excuses van Roel.

Eerlijke en vriendelijke groeten van jullie medeminetracker; Beaconfire!

 

6 maanden geleden

Pvp arena

Het bouwen van een mooie PVP-Arena is één, maar het onderhouden van de events die er gaan plaatsvinden is een tweede. Je moet je wel realiseren dat deze goed-bedoelde suggestie als gevolg heeft dat dit gewoon enorm veel gezeik gaat opleveren tussen spelers onderling, waarvan we moeten verwachten dat de staff de tijd gaat nemen om deze ruzies vervolgens weer op te lossen.

Ten tweede vraag ik me af of er daadwerkelijk animo voor is om een dergelijke zone te creëren in de server; Minetrack is een Survival en Creative server en adverteert daar logischerwijs ook naar. Nieuwe spelers die de server joinen verwachten dan ook niet dat PVP een beschikbare gamemode is op Minetrack. Naar mijn verwachting zal het ontwikkelen van een 'combat-zone' vooral veel moeite kosten (nieuwe plugins, regels, gezeik, etc.) en staat er tegenover dat de zone weinig gebruikt gaat worden op een paar keer in de week na. 

Leuke suggestie, maar ik denk dat je er nog iets meer over moet brainstormen voordat het een reëel plan is.

Vriendelijke groet,

BeaconFire

 

6 maanden geledenLaatste berichten
dannybos silk touch bij wa...
door dannybos, 5 maanden geleden
Yetl12 jobs limit
door Yetl12, 6 maanden geleden
TheGameCow Admin Abuse
door TheGameCow, 6 maanden geleden
RensSwag2001 ik stop ermee
door RensSwag2001, 6 maanden geleden
RensSwag2001 2 30k tools verdw...
door RensSwag2001, 6 maanden geleden