Verbind met dit IP adres: play.minetrack.nl
Tipflap

Tipflap


Admin


Tipflap was last seen: 14 Jun 2020, 16:51


Er zijn nog geen berichten hier.
Geregistreerd sinds:
9 maanden geleden
Laatst gezien:
3 maanden geleden
Profiel weergaven:
148

Deze gebruiker heeft nog geen over-velden toegevoegd.
yordiyt PERMANENTE BAN niet terecht

Hoi Luuk,

Allereerst, we snappen dat je het op wilt nemen voor Yordi. Dit is echter niet de bedoeling. Ik zal voor deze keer een uitzondering maken omdat je een flink topic geschreven hebt. 
Terwijl ik je topic las, merkte ik een paar dingen die je niet helemaal schijnt te begrijpen. 
Yordi is niet verbannen wegens het killen van spelers en ook niet voor het proberen hiervan. Yordi is verbannen voor veel meer redenen. Yordi is verbannen omdat we onaccetabel, en zeer respectloos, gedrag hebben vernomen. Toen Yordi gemute was, kregen we allemaal rare en onbeschofte dingen naar ons hoofd geworpen. We werden gecommandeerd, uitgelachen, gechanteerd en aangesproken als 'developertje'. Ik denk dat iedereen met een normaal stel hersens wel kan voelen dat dit totaaaaaal niet de bedoeling is. Wij zetten onze vrije tijd om in het creeeren van een Mincraft server. Dit kost ontzettend veel moeite. Als we vervolgens aangesproken worden met dit soort termen, houdt het hier voor ons op.

Daarnaast heb je het over de band tussen admins en spelers. Ik denk dat een goede band tussen spelers en admins begint bij de spelers zelf. Jullie hebben allemaal wel eens een warn/mute/ban gehad. Je zou niet kunnen stellen dat jullie je echt goed aan de regels houden... Wij admins hebben geen zin om poeslief te doen tegen spelers die zich niet aan de regels kunnen houden. 

Laten we dan ook nog even naar kijken strafhistory van Yordi kijken: 1 tempban en 1 tempmute. Op het moment dat je al redelijk veel straffen hebt, hebben we sneller de neiging om je permament te bannen. Je kan je blijkbaar niet aan de regels houden... 
Het gedrag van Yordi op onze server zijn we simpelweg zat. Hij is dan ook niet meer welkom op onze server.

Om nog een keer extreem duidelijk te zijn: het heeft geen zin om hier nog op in te gaan, want ik heb nu een uitleg gegeven waarom we hiervoor gekozen hebben. Het heeft dus ook geen zin meer om online te zeuren voor een unban.

Samenvatting: Yordiyt wordt niet geunbanned. 

*slaat met hamer*

Groetjes, 

Het Minetrack team

6 maanden geleden

waarom ban voor 2 dagen

Hoi Luuk, 

We hebben de situatie nog een keer besproken, en hebben besloten om jullie te unbannen. 
Bij nader inzien vind ik dat ik te snel, en dus onrechtvaardig, gehandeld heb. Ik had het inderdaad beter aan kunnen pakken. Sorry hiervoor.

Toch heb ik vernomen dat jullie gister elkaar met lava hebben aangevallen. Dit is écht niet de bedoeling en dit willen we dus ook echt niet meer zien. Dit heb ik ook met Robin besproken.

We hopen jullie snel weer te zien.

Grtz,

Tip

6 maanden geleden

Suggesties voor Minetrack

haha hoi Morris, 

Het gebruik van schematica/litematica is deels toegestaan, de printerfunctie is niet toegestaan. Dus het nabouwen van gebouwen is wel toegestaan. Let wel op met eigendommen van bepaalde builds. 

De gehele server wordt om de zoveel tijd bijgewerkt en doen we in princiepe met het hele team. Denk dan aan de crates, votes, permissions, in-game shop, de shop, ranks etc. Het kan dus zo zijn dat er dingen toegevoegd worden aan de shop, echter zijn er nog geen plannen om spawners toe te voegen aan de shop. We zijn al wel bezig met een ander projectje, maar daarover later meer :)

We hebben er voor gekozen om geen gebruik te maken van silkspawner of andere spawner manieren. Er zijn namelijk in 1.15.2 heel veel alternatieven voor spawners!

We hebben helaas inderdaad vernomen dat de hele server heel erg lagt. Als ik me niet vergis, heeft Roel hier al een topic aan gewijd. Toch wil ik nog even benadrukken dat de meeste lag op onze server ontstaat door Minecraft zelf. Op het moment dat survival bijvoorbeeld crasht, heeft het hele netwerk meer lag. De lobby en creative server dus ook. Dit komt omdat de CPU 100% gebruikt wordt om de server zo snel mogelijk weer op te starten. 

Ik hoop je genoeg geholpen te hebben!!!

 

joe

 

6 maanden geleden

6 maanden geleden

Ik wil een unban

Hey Koning_kikkerbil,

Vanmiddag is het in de chat een beetje uit de hand gelopen, naar mijn mening. We hebben je meermaals gewezen op je ongepaste taalgebruik. Na een eerste waarschuwing bleef je doorgaan, vervolgens stopte ik het gesprek en vond jij het nodig om mij nog een boomer te noemen.
In deze situatie ging het niet om het woord 'boomer', maar om de intentie erachter. Hiernaast is dit niet je eerste straf, want je hebt ook al een keer een mute gehad.

We hopen dat je leert van deze straf. Als dit het geval is wensen we je morgenmiddag weer van harte welkom op onze  server.

Grtz, 
Het Minetrack team

6 maanden geledenLaatste berichten
dannybos silk touch bij wa...
door dannybos, 5 maanden geleden
Yetl12 jobs limit
door Yetl12, 5 maanden geleden
TheGameCow Admin Abuse
door TheGameCow, 5 maanden geleden
RensSwag2001 ik stop ermee
door RensSwag2001, 5 maanden geleden
RensSwag2001 2 30k tools verdw...
door RensSwag2001, 5 maanden geleden