Verbind met dit IP adres: play.minetrack.nl

De regels gelden op de Minecraft servers, website en Discord server.

Regels met betrekking tot de Minecraft chat en Discord server

 1. Het versturen van IP-adressen, links van andere servers en Discord invite links is niet toegestaan.
 2. Het versturen van veel berichten in een korte tijd is niet toegestaan. 
 3. Het versturen van ongepaste berichten of afbeeldingen is niet toegestaan. Het sturen van scheldwoorden is ook niet toegestaan.
 4. Het hebben van een ongepaste gebruikersnaam is niet toegestaan.
 5. Spreek Nederlands of Engels. Andere talen zijn niet toegestaan.
 6. Intimidatie, discriminatie en racisme is verboden. Discriminatie wegens seksualiteit, geloof of levensovertuiging, of op wat voor grond dan ook, is absoluut niet toegestaan.
 7. Het hinderen van stafleden is niet toegestaan. Wanneer je het ergens niet mee eens bent, kun je de discussie aangaan via de Discord server (zie het ondersteuning-kanaal).
 8. Hinder andere spelers niet. Wanneer een speler vraagt om op te houden, houd dan op.
 9. Het impersoneren van iemand anders mag niet.
 10. Het doorgeven van persoonlijke informatie is niet toegestaan. Persoonlijke informatie is onder andere iemands achternaam, adres of foto.
 11. Maak geen gebruik van vreemde tekens, zoals UNICODE. 
 12. Het aanmoedigen van zelfbeschadiging of zelfdoding is niet toegestaan.

 

Regels van de Minecraft server 

 1. Ongepaste bouwwerken, skins en namen zijn niet toegestaan.
 2. Het omzeilen van een ban of mute is op geen enkele manier toegestaan. Dit betekent dat je niet op alternatieve accounts mag spelen terwijl je gemute of geband bent.
 3. Het misbruiken van bugs en exploits is verboden.
 4. Griefen, het slopen of bewerken van andermans bouwwerken zonder toestemming, is niet toegestaan. Hieronder valt ook het doden van andermans dieren.
 5. Het vermoorden van andere spelers is niet toegestaan. Wij zijn een non-pvp server.
 6. Het gebruiken van een hacked client is niet toegestaan. Schematica, of een mod met dezelfde functies als Schematica, is niet toegestaan.
 7. Het oplichten van andere spelers is niet toegestaan. Wanneer je een speler een belofte doet (bijv. ingame money inruil voor een item), moet je je daaraan houden. Een deal mag natuurlijk worden afgebroken wanneer er nog geen ingame geld, items o.i.d. is geleverd door beide of een van de spelers.
 8. Redstoneclocks die altijd aanstaan, zijn verboden. Deze redstoneclocks moeten uit kunnen worden gezet. 
 9. Plaats geen warps of homes in of in de buurt van iemands base zonder toestemming. Wanneer je gevraagd wordt een claim, plot of het gebied hier omheen te verlaten, doe dit dan.
 10. Start geen base in de buurt van een andere base. Zorg dat er voldoende afstand tussen zit (indicatie: 150 blocks). Dit is een regel omdat spelers graag hun base willen kunnen uitbreiden.
 11. Items worden om geen enkele reden, anders dan dat je gekilled wordt door een andere speler (dit mag niet), gerefund (teruggegeven). Wanneer je denkt dat je dood bent gegaan door een server bug, moet je dit melden op de Discord server, maar we kunnen je items niet teruggeven.
 12. Het omzeilen van het AFK-filter is niet toegestaan.

 

Naast dit topic zijn er ook nog regels met betrekking tot het veroorzaken van lag in de survival en creative server. Lees het topic alsjeblieft door voordat je begint met bouwen.

 

Wanneer je je niet aan de regels houdt, kun je geband of gemute worden. Je kunt ook om een andere reden geband worden dan het overtreden van een regel. Meestal gaat er een waarschuwing aan vooraf, maar dit is niet altijd het geval. Hoe lang je voor het overtreden van een bepaalde regel wordt verbannen of gemute, staat niet vast en verschilt per geval. Wanneer je denkt dat je ten onrechte bent verbannen, maak dan een topic aan via het unban-kanaal op de Discord server.