Verbind met dit IP adres: play.minetrack.nl

Op Minetrack kun je gratis rangen verdienen. Zo kun je toegang krijgen tot bijvoorbeeld pets (/pets), onze head database (/headdb), warps en meer. Als je de rang krijgt op de survival server, krijg je hem ook op de creative server en andersom. Hieronder zie je hoe je deze rangen kunt verdienen:

Level 1: Explorer. Dit is de standaard rang. Deze rang heb je als je de server voor de eerste keer bezoekt. Je hoeft deze dus niet te verdienen.

Level 2: Villager. Deze rang verdien je als je op de survival server een middelgrote base bouwt. Dit betekent dat je een base moet bouwen met meerdere ruimtes. Daarnaast moeten er farms rond de base zijn gebouwd. Je kunt de rang ook verdienen door op de creative server één plot vol te bouwen. Het moet duidelijk zijn dat er veel tijd in het plot is gestoken.

Level 3: Well-known. Deze rang is te verdienen door op de survival server een 'gemeenschappelijk' gebouw te maken. Dit betekent dat er iets moet worden gebouwd wat iedereen kan betreden. Denk aan bijvoorbeeld een grote villa, een casino, minigames zoals een parkour. Wees creatief! Een tip is om dit gebouw in de buurt van de spawn te maken, zodat het makkelijk vindbaar is voor iedereen. Op de creative server moeten er minimaal 3 plots worden volgebouwd om deze rang te verdienen. Deze plots mogen gemerged zijn maar dat hoeft niet per sé.

Level 4: Trusted. Deze rang valt op de survival server te verdienen door een reusachtige base te maken. Dit betekent dat je base meerdere gebouwen (ook hier geldt: wees creatief!) moet bevatten, zoals vele farms. Je base moet op een soort dorp beginnen te lijken. Daarnaast moet je een shop op de spawn hebben. Op de creative server is deze rang te verdienen door 6 plots te mergen en vol te bouwen. Dit betekent dus dat je een groot project moet maken, zoals een pretpark.

 

Ter aanvulling: